Een WikiThuisPagina is uw persoonlijke pagina op een WikiWikiWeb, waar u informatie kan geven over hoe u te contacteren, uw interesses en vaardigheden, etc. Ze is het persoonlijke eigendom van de eigenaar (of wie ze gemaakt heeft), dus wees behoedzaam met het aanbrengen van wijzigingen.

Plaats bij het maken van een WikiThuisPagina een verwijzing naar CategorieThuispagina onderaan de pagina.

Merk op dat zo'n pagina's "eigendom" zijn van de persoon in kwestie en niet horen aangepast te worden door anderen, buiten om een bericht na te laten aan die persoon. Dat doet u door uw bericht toe te voegen aan de pagina, voorafgegaan door vier liggende streepjes:

Een thuispagina aanmaken

Om een thuispagina aan te maken voor uzelf:

Op de volgende pagina klikt u op Maak nu mijn persoonlijke thuispagina aan!.

Wijzig de pagina en start bovenaan met uw naam. Voeg uw e-mailadres toe als u wil dat andere wikigebruikers direct contact met u kunnen opnemen. Desgewenst mag u ook andere persoonlijke informatie toevoegen. Gebruik de Preview en Check Spelling knoppen om de voortgang van uw veranderingen op te volgen en klik tenslotte op Save Changes om de pagina te bewaren.

CategorieThuispagina