En WikiBrukerside er din personlige side i en WikiWikiWeb. Her kan du legge ut informasjon om hvordan man kan komme i kontakt med deg, hva som er dine interesser og ferdigheter, osv. Denne hjemmesiden bør betraktes som eiendom av den personen som har laget den, så vennligst vær forsiktig med å redigere andres hjemmesider.

Hvis du selv vil lage en brukerside så bør du skrive ordet Klasse``Brukerside på slutten, som vi har gjort på denne siden.

Vennligst husk at disse sidene "eies" av brukeren og den skal ikke redigeres av andre, utenom for å skrive meldinger til vedkommende. For å gjøre dette kan du skrive din melding på slutten av siden, etter fire bindestrek som her:

Opprette en brukerside

For å opprette en brukerside til deg selv kan du enten

På den neste siden, klikk på Opprett min personlig brukerside!.

Starte redigeringen siden ved å skrive ditt navn på toppen. Tilfør e-postadresse hvis du vil at andre wiiki-brukere skal kunne nå deg. Hvis du vil kan du også skrive mer om din person. Bruk Preview eller Check Spelling knappene for å sjekke dine redigeringer. Deretter klikk på Save Changes knappen for å lagre endringene.

KlasseBrukerside