MoinMoin on Python-kielellä ohjelmoitu wiki-klooni. MoinMoin pohjautuu wikiin nimeltä PikiPiki. MoinMoin on saksankielinen sana. Lisätietoja sanan alkuperästä löytyy englannin kielellä sivulta MoinMoinEtymology. Mikäli käytät MoinMoinia sivustollasi, ole ystävällinen ja lisää sivusi osoite sivulle MoinMoinWikis. Yhteistyön pohjalta luotuja lisäosia MoinMoiniin löytyy englanninkielisiltä sivuilta MacroMarket, ActionMarket ja ParserMarket.

Seuraavat sivut koskevat MoinMoinin kehitystyötä:

Seuraavat sivut sisältävät tietoutta MoinMoinin käyttämiseen ja asentamiseen liittyen:

Ulkoiset linkit:

Liity MoinMoinin IRC-kanavalle ja kohtaa MoinMoinin kehittäjiä sekä käyttäjiä:

Avointa lähdekoodia